LASEROVÉ DĚLENÍ MATERIÁLU

Laserové dělení materiálu

V naší společnosti jsme se v letošním roce rozhodli investovat do laserového zařízení. Tento stroj je vyvinut firmou Trumpf, jedním z předních výrobců průmyslových laserových strojů a dalších nástrojů pro precisní řezání materiálů. Trumpf Trulaser je vysokorychlostní laserový řezací stroj, který patří mezi špičku ve světě CNC technologií.

S novým laserem jsme schopni poskytovat ještě kvalitnější a efektivnější služby našim zákazníkům. Náš tým techniků a operátorů je vyškolený pro práci s tímto strojem a zaručujeme kvalitní výsledky každé zakázky. Jsme schopni zpracovat různé materiály včetně oceli, nerezu a dalších. Pokud hledáte spolehlivého partnera pro laserové vypalování, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a jsme připraveni splnit vaše požadavky. S námi budete mít jistotu kvalitních výsledků a spokojenosti s naší prací.

Navíc jsme zavedli speciální zaváděcí ceny, abychom našim klientům umožnili využít výhod této nové technologie. Neváhejte nás kontaktovat a využijte našich výhodných cenových podmínek!

Laserový řezací stroj